Registrirani uporabnik lahko kadarkoli preneha uporabljati spletno trgovino in lahko prekliče svojo registracijo. To storijo tako, da trgovcu ali skrbniku pošljejo pisno izjavo, da preklicujejo registracijo. Po prejemu izjave bo skrbnik v treh delovnih dneh izbrisal račun uporabnika.